Terug naar home

Integratie

Groesbeek, mei 2016

Beste en gewaardeerde klant,

Als eerste dankt Nillesen Installaties u voor uw loyaliteit aan ons bedrijf. Elke dag proberen wij een optimale balans te vinden tussen alle uitdagingen die op ons af komen. Bijvoorbeeld het op peil houden van de vakkennis van onze medewerkers. Maar ook het realiseren van een voor u aantrekkelijke prijsstelling.

Belangrijke aanpassing

Een belangrijke aanpassing in onze organisatie is dat wij begin 2017 centraal gaan werken vanuit het kantoorpand van ons zusterbedrijf Megens Installaties in Druten. Vanuit Megens zijn we al 40 jaar vertrouwt met o.a. het onderhoud bij zakelijke en particuliere klanten. Deze kennis willen we graag bundelen met de service zoals u die al van ons gewend bent.

Bundeling van kennis

Deze bundeling van kennis met Megens Installaties combineren wij met het blijvend inzetten van bij u lokaal woonachtige en ervaren monteurs. U gaat dus profiteren van een gebundelde kennispartner, maar behoudt de lokale inzet en service die u al zolang gewend bent, evenals het lokaal tarief.

Sterker nog: de naam Nillesen Installaties blijft behouden voor het engineeren en installeren van uw elektrotechnische installaties.

Lopende contracten en contacten

Administratief pakken wij begin 2017 al uw lopende contracten en contacten op vanuit Megens Technisch Beheer. Mocht u een contract hebben bij Nillesen Installaties dan informeren wij u bin­nenkort over de daadwerkelijke omzetting daarvan.

Wilt u een afspraak?

U wilt even bijpraten over een onderhoudscontract of een nieuwe opdracht? Belt u dan met 0487 58 15 10 en vraag naar één van de bij u bekende contactpersonen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om met een kopje koffie alvast kennis te maken met onze collega´s aan de Nijverheidsweg 5 in Druten. Of kijkt u eens op www.wijmakenhetgoed.nl. Meer informatie vindt u ook op www.nillesen.nl/integratie.


Wij kijken uit naar de prettige voortzetting van onze samenwerking.

Met hartelijke groet,

Jos Ruijs

 


 

Voor uw gemak hebben we de meest gestelde vragen voorzien van een antwoord. Deze vragen en antwoorden kunt u vinden door rechts in het menu of direct op de link 'Meest Gestelde Vragen' te klikken. 
Mocht het antwoord nog vragen oproepen, of heeft u een andere vraag over de integratie?

Dan kunt u te alle tijden ons een mailtje sturen via integratie@nillesen.nl of bellen met 024-3971487.